Форма за търсене

Винария 2021 Международна изложба за лозарство и винарство - отложено

24/02/2021 - 28/02/2021
Харесва ли ви?
Рейтинг: 
No votes yet

Съобщение от Международен панаир – Пловдив публикувано на 05.02.2021 г. в https://www.facebook.com/PlovdivFair/:
АГРА, ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ 2021 СЕ ОТЛАГАТ. ОЧАКВАЙТЕ НОВИТЕ ДАТИ!
Предвид ситуацията с COVID-19 Международната селскостопанска изложба АГРА, Международната изложба за лозарство и винарство ВИНАРИЯ и Международната изложба за храни и напитки, опаковки, машини и технологии ФУДТЕХ, които трябваше да се проведат от 24 до 28 февруари, се отлагат за нов период на годината.
Съобразно мерките, които  предприемат официалните власти,  ще бъдат определени новите дати за организиране на проявите.
Те ще бъдат оповестени своевременно, за да се осигури пълноценна подготовка на поредните успешни издания на АГРА, ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ през 2021 година.
Благодарим Ви за подкрепата!
Бъдете здрави!

 

Международна изложба за лозарство и винарство „Винария" 2021
24.02 - 28.02.2021 г.
Международен панаир - Пловдив

Международната изложба за лозарство и винарство  ВИНАРИЯ  е най-престижната сцена за премиери в бранша в рамките на Югоизточна Европа. Тя демонстрира богата селекция от напитки – от автентични местни продукти до световни марки, комбинации от старинни и съвременни технологии, модерна техника и материали. Изложбата показва и бъдещето на винарската индустрия с нови сортове грозде,  методи и инвентар за преработка, системи за контрол на качеството. Така привлича интереса на широк кръг специалисти, еножурналисти, ключови търговци и ценители.
29-ото издание на ВИНАРИЯ отново се организира под егидата на Министерството на земеделието, храните и горите със съдействието на  Националната лозаро-винарска камара (НЛВК)

ВИНАРИЯ 2020 накратко

Изложители – 117 от 10 държави
Посетители – близо  42 000 от България и Европа
Ръст на ангажираните изложбени площи – 4%
Медийно отразяване –  над  300 публикации в национални, регионални и специализирани медии

Обобщаваща информация за ВИНАРИЯ 2020

Индустриални иновации
Технологичната  зона  представя впечатляваща панорама от новости за всички сегменти на лозаро-винарската индустрия – от нови сортове грозде и техника за създаване на лозя до оборудване за преработка на суровината  и съхранение на готовия продукт.
Град на виното и деликатесите
Той е най-значимото място  за презентиране на нови колекции вина, спиртни напитки,  храни и деликатеси пред специалисти и потребители в България. Просторното  изложбено  пространство и неговата атрактивна  визия дават възможност  за организиране на открояващи се презентации, дегустации, майсторски класове и други събития.

Уникална атмосфера
Обновената концепция на ВИНАРИЯ  допринася за създаване на една неповторима атмосфера, в която се разкриват магията на виното и  тайните на неговото производство. Това привлича представители на бизнеса от различни сектори 

За повече информация: https://www.fair.bg/bg/event/2021/vinariia-2021

  • Организатор
  • Международен панаир - Пловдив
  • Телефон
  • 032/902 242 - Международен панаир - Пловдив - информация
  • Е-поща
  • [email protected]


Коментар