Лозарска техника

Лозарска техника



ФАР АГРО е дългогодишен партньор на водещи производители на лозарска и овощарска техника:

Специализирана лозарска техника с марката Braun Maschinenbau

 

 

 

 

 

Отклоняваща секция Braun LUV Perfekt е професионално решение за почвообработка между лозите с висока точност и прецизност. Отклоняващата секция има възможност за монтаж към култиватор (заден монтаж), междуосов монтаж (среден монтаж), челен монтаж. Уредът дава възможност за високотехнологича и комбинирана почвообработка на лозовия масив без да се налага употребата на препарати за растителна защита.  Отклонявщата секция Braun LUV Perfekt  е подходяща за пролетна, лятна и есенна почвообработка като в комбинация с култиватор Braun се превръща в незаменим и високопроизводителен уред, които спестява средства и време.

 

Отклоняваща фреза Braun се монтира към налична отклонявща секция Braun. Отклоняващата фреза е подходяща за почвообработка на силно заплевени лозови масиви. Тя разполага с всички предимства на отклоняващата секция и е отлично допълнение за постигане на висококачествена почвообработка между лозите.

Шредерът е още е една допълнителна възможност за дооборудване на отклоняваща секция Braun Maschinenbau. Уредът ефективно надробява плевелите в силно заплевени лозови масиви. В задния край на шредера има накрайник за отстраняване на филизите в основата на лозата.

Уредът за отсраняване на филизите е щадяш околоната среда метод за ранна пролетна обработка в областта около стеблото на лозата. Може да се монтира както на отклоняваща секция Braun, така и на култиватор Braun. Уредът за отстраняване на филизите се предлага във вариан с едно или две роторни тела.

Лозарските култиватори Braun се отличават с възможностите си за монтаж на различни почвообработващи органи, съотвестващи на всички сезонни обработки. На лозарския култиватор Braun могат да се монтират няколко типа работни органи в зависимост от характера на почвата и наклона на терена. В допълнение към култиватора могат да бъдат монтирани и: органи за продълбочаване на междуредието на лозовия масив, с възможност за торовнасяне. Към многофункционалността на уреда може да се прибави и възможността за монтаж на дискова брана подходяща за летни почвообработки.

 

В допълнение можем да Ви предложим и следната специализирана лозарска техника:

» Уреди за зелено рязане ERO-Gerätebau (контурна резитба на лозя) 

» Надробители за лозови пръчки и лозарски шредери за трактор (мулчери) Rinieri 

» Уреди за есенна резитба на зряло на лозови пръчки Binger Seilzug